За нас

Историята на vitalkind

Като млади родители много се стараехме козметичните продукти, които използваме за нашите бебета, да бъдат с високо качество. С напредването на възрастта на децата ставаше все по-трудно да намерим подходяща козметика за ежедневна грижа. На пазара имаше само два вида козметика за деца: натурална козметика, без добре да почиства и подхранва кожата, и класическа козметика, съдържаща едва няколко естествени съставки. Видът и ароматът на естествените продукти на пазара не отговаряше на вкуса и очакванията на децата и те не искаха да ги използват. Тогава осъзнахме необходимостта от висококачествена натурална козметика, която да се грижи за детската чувствителна кожа и едновременно с това да ухае приятно и да има привлекателен вид за децата.
Започнахме да тестваме и да сравняваме различни натурални козметични продукти и установихме, че има няколко висококачествени марки козметика за възрастни. Те съдържат значително повече подхранващи съставки от други естествени козметични продукти. Тази наситеност на ценни вещества обаче прави козметичните продукти за възрастни неподходящи за детската кожа, която все още се развива, много по-чувствителна и податлива е на вредните влияния на околната среда, и се нуждае от специални грижи.
Но защо само възрастните трябва да получават висококачествени продукти? Децата трябва да имат право на козметични продукти с особено висок дял на защитни и подхранващи натурални съставки. Ето защо разработихме първокачествени продукти за деца, с висок процент естествени и ефективни съставки, които да подпомогнат здравословното развитие на нашите деца. Дизайнът на опаковките и възможността децата сами да използват продуктите също ни се струваха важни. Децата, и момчетата, и момичетата, трябва да получат свои собствени серии козметични продукти, но те трябва да бъдат както лесни за употреба, така и лесни за разграничаване един от друг. Поради това в нашите тестове оставихме децата да изберат подходящ размер и форма на бутилката, както и ароматите, които срещат най-голямо одобрение. Продуктите на vitalkind превръщат ежедневната грижа за кожата в забавно преживяване за децата и техните родители.
От само себе си се разбира, че разработваме и произвеждаме всички продукти в Германия. Ние използваме изцяло натурални процеси в производството. Vitalkind се превърна в компания, която не отделя въглеродни емисии. Отнасяме се с отговорност към нашата планета, за да могат децата на децата ни да водят щастлив живот на нашата красива земя. Дългите изследвания и разработки с много отдаденост, постоянство и любов от наша страна доведоха до разработването на перфектната серия козметични продукти за момчета и момичета. Продължаваме да се развиваме, за да можем да осигурим на децата ни възможно най-широк избор от висококачествени натурални козметични продукти.

За Вашите Деца. За Нашето Бъдеще.